Grönsakslabyrinter och stjärnbönder

Tänk dig att en jättelabyrint bestående av unika grönsaker tornar upp sig på Bokmässan. Låter det för bra för att vara sant? Inte då! Mat och Trädgård är avdelningen som bjuder på oväntade mässinslag!

Mat & Trädgård i F-hallen presenterar inte bara kokböcker och trädgårdstidningar utan har även ett digert scenprogram med kockar som lagar mat, trädgårdsexperter som ger tips - bland mycket mera.

Ett av de mer iögonfallande inslagen på Bokmässan är Mat & Trädgårds idéträdgård som årligen byggs upp av kursdeltagare från Studiecirkeln Kulturen.

I år är temat "Odla så in i Norden" där studiecirkeln Studiecirkeln bland annat har samarbetat med Ugglarps Grönt och stjärnbonden Mikael Jidenholm som levererar unika nordiska grönsaker till några av landets bästa kockar och krogar - inklusive svenska hovet! Tillsammans kommer de bland annat att bygga upp en jättelabyrint bestående av unika grönsaker och odlarglädjen, bonden och maten i de nordiska länderna kommer att lyftas fram. Det ges även tillfälle för besökarna att provsmaka, och man får möta Mikael Jidenholm och andra kunniga eldsjälar från olika odlarföreningar. I området kommer det även finnas växthus, mängder med skördade grönsaker och växter i sprakande höstfärger.

Här hittar du allt som rör Mat & Trädgård på Bokmässan!

Uppdaterad av: Bok & Bibliotek, 2012-09-03

Skriv en egen kommentar

Nyheter

Kontakt:
Bok & Bibliotek i Norden AB
412 94 Göteborg
Besöksadress: Mässans gata 20
E-postadress:
Telefon: 031-708 84 00
Fax: 031-20 91 03

Följ oss även på:

Besök oss på Facebook Besök oss på Twitter Instagram

Axiell

Axiell

Akademibokhandeln

Akademibokhandeln

Lärarförbundet

Lärarförbundet

Gaffa

Gaffa

The Next Chapter

The Next Chapter

Nordiska Skolledarkongressen

Nordiska Skolledarkongressen

Hotel service

Hotel service

MeetX

MeetX

Gothia

Gothia

Heaven 23

Heaven 23

Incontro SV

Incontro SV