Start

Fabrizio Gatti till Bokmässan

Den italienske journalisten Fabrizio Gatti kommer till Bokmässan 2014. Hans prisade reportagebok Bilal. På slavrutten till Europa är berättelsen om Gattis resa genom Afrika under antaget namn för att med egna ögon möta de människor som är beredda att riskera allt för chansen till ett nytt liv i Europa.

Kommentarer

Desmond Tutu till Bokmässan

Desmond Tutu och hans dotter Mpho Tutu kommer till Bokmässan i Göteborg för att medverka i seminarieprogrammet och andra aktiviteter på mässan. De är aktuella med boken Förlåtelse: Den fyrfaldiga vägen till helande för oss och vår värld som de har skrivit tillsammans.

4 kommentarer

Tatiana de Rosnay till Bokmässan

Tatiana de Rosnay, författare av bland andra bästsäljarna Sarahs nyckel och Bumerang, kommer till Bokmässan. Den fransk-engelska författaren låter alltid en väl dold familjehemlighet utgöra utgångspunkt i sina romaner. de Rosnay, aktuell med romanen Ryskt bläck, kommer bland annat att berätta om sina tankar och idéer bakom sin litterära produktion, sina skrivvanor, sitt förhållande till penna och papper, och det stora intresset för andra författares arbetsmetoder.

Nu kan ni söka agentstöd

Förläggare och agenter från utomnordiska länder är nu välkomna att söka finsansiering för att besöka Bokmässan 2014. Det är Bokmässan och Kulturrådet som gemensamt erbjuder agentstöd.

Publit och Bok & Bibliotek i unikt samarbete

Tre dagar, tre städer, tre möten. Publit och Bok & Bibliotek är idag stolta att presentera The Next Chapter, en internationell konferensserie om framtidens bokbransch.

Nyheter

Kontakt:
Bok & Bibliotek i Norden AB
412 94 Göteborg
Besöksadress: Mässans gata 20
E-postadress:
Telefon: 031-708 84 00
Fax: 031-20 91 03

Följ oss även på:

Besök oss på Facebook Besök oss på Twitter Instagram

Hotel service

Hotel service

MeetX

MeetX

Gothia

Gothia

Heaven 23

Heaven 23

Incontro SV

Incontro SV