Start

Fira programsläpp med oss!

Torsdag 28 maj släpper vi seminarieprogrammet för Bokmässan 2015! Det firas med en smygläsning i samarbete med Nöjesguiden på Stora Teatern i Göteborg.

Rosad fantasyförfattare till mässan

Hon har hyllats för sitt sätt att porträttera starka kvinnliga karaktärer – och interagera med sina fans. I höst kommer succéförfattaren Laini Taylor till Bokmässan i Göteborg.

Beevor besöker Bokmässan

Den brittiske författaren Antony Beevor kommer till Bokmässan. Han är aktuell med boken Ardennerna 1944, där han går på djupet med Hitlers sista stora offensiv.

Arbetets betydelse skärskådas

Måste alla arbeta? Är det en förutsättning för ett lyckligt liv? Det och arbetets roll i den nutida människans liv diskuteras under ett seminarium vid höstens Bokmässa.

En dag för gränslös medmänsklighet

8-9 maj är Bokmässan en av medarrangörerna till En dag för gränslös medmänsklighet i Göteborg, en grupp seminarier och utställningar med syfte att uppmärksamma att det i år är 70 år sedan andra världskrigets slut, befrielsen och aktionen med de vita bussarna.

Humlor i fokus när Dave Goulson gästar mässan

Nyfiken på humlor? Då är det Bokmässan du ska besöka. I höst får mässan besök av Dave Goulson, professor i biologi vid University of Sussex, som ägnat stora delar av sitt liv åt just humlor.

Nyheter

Kontakt:

Bok & Bibliotek i Norden AB
412 94 Göteborg
Besöksadress: Mässans gata 20
E-postadress:
Telefon: 031-708 84 00
Fax: 031-20 91 03

Följ oss även på:

Star for life

Barnens bokmässa - Akademibokhandeln

Nordiska Skolledarkongressen

Hotel service

MeetX

Gothia

Heaven 23

Incontro SV