Start

Nu säger alla vi som arbetar med Bokmässan GOD JUL och GOTT NYTT ÅR! Hoppas det ligger många hårda klappar och väntar på er under granen i år.

När vi kommer tillbaka kavlar vi upp ärmarna och tar itu med Bokmässan 2015 på allvar!

25 200 kronor för vår unika guldbricka

Bokmässans Musikhjälpen-auktioner inbringade nästan 30 000 kr! Helt fantastiskt. Tack alla ni som var med och bjöd, och som har bidragit till kampen för att stoppa spridningen av hiv. Vi auktionerade ut en unik guldbricka (25 200 kr) som ger ägaren fritt inträde till Bokmässan resten av livet samt ett Göteborgspaket (4 000 kr) tillsammans med Göteborg Film Festival och Gothia Towers.

Daniel Levin ny programchef för Bokmässan

Daniel Levin blir ny programchef för Bokmässan. Han kommer närmast från Okidoki arkitekter och var dessförinnan biträdande kulturchef på Göteborgs-Posten.

Kulturministern till Meg15

Sveriges nya kulturminister Alice Bah Kuhnke kommer till Meg. Hon medverkar i ett panelsamtal om svensk mediepolitik med bland andra Cilla Benkö och Emanuel Karlsten.

Lyssna på seminarier från Bokmässan 2014

Vi har lagt upp flera av seminarierna från Bokmässan 2014 på Soundcloud, till exempel samtalen med Lars Lerin, Barbro Lindgren och Siri Hustvedt. Vi lägger upp fler vartefter. Gå gärna in och botanisera.

Nyheter

Kontakt:

Bok & Bibliotek i Norden AB
412 94 Göteborg
Besöksadress: Mässans gata 20
E-postadress:
Telefon: 031-708 84 00
Fax: 031-20 91 03

Följ oss även på:

Jumperfabriken

mat.se

Nordiska Skolledarkongressen

Hotel service

MeetX

Gothia

Heaven 23

Incontro SV