Start

Mångfald på Internationella torget

Programmet på Internationella torget kan summeras med ett ord: mångfald. Pressfrihet på Sri Lanka, kvinnors situation i Mongoliet eller hur livet är på Filippinerna efter tyfonen är några av ämnena bland de 170 programpunkterna.

Fira Bokmässan 30 år – med vykortstävling

I år firar Bokmässan 30 år och det ska firas! Skriv en berättelse på ämnet Bokmässan om 30 år så att den ryms på ett vykort och lämna in ditt bidrag i tidningen Skrivas monter B06:49 under mässan. En vinnare belönas med två seminariekort till Bokmässan 2015.

Här står hälsa och livsstil i centrum

Hälso- och livsstilsfrågor har en helt egen scen på Bokmässan, med program lördag och söndag. Här får du bland annat tips om hur du skapar flyt i vardagen, hur föräldrar bör förhålla sig till barnens dataspelande eller hur man får ett harmoniskt hem med fokus på miljö och hållbar konsumtion.

Kunskapsledare inom pedagogisk arkitektur

I mer än 25 år har Peter Lippman ägnat sin karriär åt att forska kring, programmera, planera och designa lärmiljöer. Lippman, som talar om framtidens lärmiljöer i Molnet, kan beskrivas som en kunskapsledare inom området pedagogisk arkitektur.

Nyheter

Kontakt:

Bok & Bibliotek i Norden AB
412 94 Göteborg
Besöksadress: Mässans gata 20
E-postadress:
Telefon: 031-708 84 00
Fax: 031-20 91 03

Följ oss även på:

Axiell

Internationella torget

Linköpings universitet

Lärarförbundet

Gaffa

The Next Chapter

Nordiska Skolledarkongressen

Hotel service

MeetX

Gothia

Heaven 23

Incontro SV