Annonsera i Bokmässans trycksaker eller på hemsidan

Bokmässan erbjuder flera intressanta möjligheter till exponering i våra olika trycksaker och digitala medier.

För mer information och bokning kontakta:
Lotta Carlsson
+46 (0)31 - 92 93 40   
+46 (0)707 - 58 66 93
lotta.carlsson@rivista.se

2014 års produkter kommer att presenteras här längre fram.

Seminarieprogrammet

Seminarieprogrammet innehåller information om Bokmässans ca 400 seminarier och trycks i 65 000 exemplar. Från 28 maj distribueras det personligt adresserat till bl a nedanstående målgrupper:
• Utbildningssektorn
• Biblioteks- och kultursektorn
• Förlag, bokhandlare och den grafiska branschen
• Informations- och reklambranschen
• Tidningsbranschen
• De tre senaste årens seminariemedverkande
• Fler än 2 000 nordiska journalister
• Landstings- och riksdagsledamöter, statsråd
• Svenska ambassader och konsulat samt utländska ambassader
• Ca 4000 mottagare som anmält sitt intresse för seminarieprogrammet

Mässtidningen

I samband med mässan produceras en mässtidning som innehåller information om allt som händer under mässdagarna. Tidningen trycks i cirka 300 000 exemplar och distribueras med Göteborgs-Posten i mitten av september. Dessutom finns den tillgänglig i Svenska Mässans entréer under mässdagarna och på bibliotek, kaféer, restauranger och i affärer i Göteborg med omnejd.
Tidningen innehåller utställarregister, artiklar, monter- och scenprogram, information om mässan och mycket mer. Allt i syfte att locka så många som möjligt att besöka Bokmässan.

Banner på Bokmässans hemsida

Med en banner på Bokmässans webbplats når du även alla våra digitala besökare. Bannern länkas vidare till ditt företagets webbplats, eller till en särskild webbsida. Den placeras på första sidan och syns på underliggande sidor.

Under 2013 hade www.bokmassan.se totalt 1,5 miljoner sidvisningar. Vår webbplats är ett aktivt nav i vår kommunikation med besökare och andra webbforum. På vår förstasida finns det plats för 10 banners. Du kan även lägga en banner på en specifik sida.

Mässkartan

Mässkartan ligger i alla Bokmässans entréer och är ett ovärderligt hjälpmedel för besökaren att finna utställare och arrangemang. Den har dragspelsformat och innehåller hallplaner och utställarförteckning med monternummer. Logotypen placeras under hallplanen med monternummer och webbadress.

Foldrar över seminarielokaler

Varje dag trycks en folder med aktuella seminariesalar. Foldrarna används av alla seminariebesökare och ligger i entréerna samt på många platser inom mässområdet.

Arenareklam

Med Svenska Mässans Arenareklam syns du ännu mer av ännu fler! Förstärk din exponering med våra olika strategiska reklamplatser. Olika varianter av skyltplatser i bland annat entréer, mässhallar, arkader, portaler, toaletter och fasader. Dessutom badgeband för besökarnas entrékort och plastpåsar som sprider ditt budskap över hela mässan.

Uppdaterad av: Bok & Bibliotek, 2013-02-27

Nyheter

Kontakt:

Bok & Bibliotek i Norden AB
412 94 Göteborg
Besöksadress: Mässans gata 20
E-postadress:
Telefon: 031-708 84 00
Fax: 031-20 91 03

Följ oss även på:

Jumperfabriken

mat.se

Nordiska Skolledarkongressen

Hotel service

MeetX

Gothia

Heaven 23

Incontro SV