Program på Bokmässan

Bokmässans fyra dagar är fyllda av aktivitet. Varje år medverkar över 2 000 författare, forskare, serietecknare, politiker, journalister och kulturpersonligheter i debatter och diskussioner om alla tänkbara ämnen.

28 maj presenteras Bokmässans seminarieprogram. Under sommar och tidig höst fyller vi på med allt som händer på scener och i montrar.

Seminarier

Seminarieprogrammet är platsen för det djuplodande samtalet. Runt 400 seminarier belyser frågor som vikten av yttrandefrihet, bibliotekens roll i samhället eller de senaste deckartrenderna. Torsdag–lördag krävs särskilt seminariekort, söndag ingår seminarierna i entrébiljetten.
Seminarieprogrammet 2014 (PDF-dokument, 6,9 MB)

Scenprogram

På ett dussintal scener runtom på mässgolvet avhandlas ämnen som hälsa, populärvetenskap, matlagning, serier och skola. Alla scenprogram ingår i entrébiljetten till utställningen. Mer information om scener och temaavdelningar hittar du här.

Monterprogram

I utställarnas montrar pågår massor av spännande aktiviteter hela dagarna. Intervjuer med kända författare, signeringar, uppläsningar, tävlingar och direktsändningar i radio och tv samsas om utrymmet. Monterprogrammen ingår i entrébiljetten till utställningen.

Uppdaterad av: Bok & Bibliotek, 2014-12-04

Nyheter

Kontakt:

Bok & Bibliotek i Norden AB
412 94 Göteborg
Besöksadress: Mässans gata 20
E-postadress:
Telefon: 031-708 84 00
Fax: 031-20 91 03

Följ oss även på:

Star for life

Barnens bokmässa - Akademibokhandeln

Nordiska Skolledarkongressen

Hotel service

MeetX

Gothia

Heaven 23

Incontro SV