Bokmässans program 2015

Bokmässans fyra dagar är fyllda av aktivitet. Varje år medverkar över 2 000 författare, forskare, serietecknare, politiker, journalister och kulturpersonligheter i debatter och diskussioner om alla tänkbara ämnen.

Nu är Bokmässans seminarieprogram klart. Under sommar och tidig höst fyller vi på med allt som händer på scener och i montrar.

Mässtidningen distribueras med Göteborgs-Posten den 12 september. Beställ ditt exemplar i webbshopen.

Seminarier

Den ungerska litteraturen i centrum. Särskilt fokus på yttrandefrihet och isländsk litteratur. Där är huvuddragen i Bokmässans seminarieprogram som i år omfattar 388 programpunkter med 780 medverkande från 31 länder.

Seminarieprogrammet 2015

Bläddringsbar version av seminarieprogrammet 2015 (Uppdaterat 16 september)

Scenprogram

På ett dussintal scener runtom på mässgolvet avhandlas ämnen som hälsa, populärvetenskap, matlagning, serier och skola. Alla scenprogram ingår i entrébiljetten till utställningen. Mer information om scener och temaavdelningar hittar du här.

Monterprogram

I utställarnas montrar pågår massor av spännande aktiviteter hela dagarna. Intervjuer med kända författare, signeringar, uppläsningar, tävlingar och direktsändningar i radio och tv samsas om utrymmet. Monterprogrammen ingår i entrébiljetten till utställningen.

Uppdaterad av: Bok & Bibliotek, 2015-09-17

Nyheter

Kontakt

Följ oss även på:

Chinlit

Scandbook

MTM

Inter torget 16 sept - 10 okt

Lärarnas riksförbund 16 sept - 30 sept

MTR 16 sept - 10 okt

MTM nr 2

Jumperfabriken

Nordiska Skolledarkongressen

Hotel service