Program Bokmässan

Bokmässan erbjuder ett brett utbud av programpunkter – allt från samtal med världsförfattare till artistuppträdanden. Mässan gästas varje år av fler än 2 000 författare, forskare, journalister och många andra som medverkar i programmet.

På Bokmässan finns det flera olika sorters program som presenteras undan för undan. Seminarieprogrammet presenteras i slutet av maj och under sommar och tidig höst fyller vi på med scen- och monterprogram.

2013 års program har stängts ner på hemsidan för att undvika sammanblandning med årets mässprogram.

Seminarier

Bokmässans seminarieprogram 2013 innehöll totalt 375 seminarier och 724 medverkande från 27 länder. Rumänien stod i fokus och landets spännande litteratur och kultur speglades genom 16 seminarier, där flera av Rumäniens främsta författare och exilförfattare deltog. Läsrörelsen satte också tydligt avtryck på programmet med åtta seminarier om läsande, lek och lärande ur ett vidgat barn- och samhällsperspektiv.

2014 är temat på Bokmässan Brasilien och brasiliansk litteratur vilket kommer att genomsyra seminarieprogrammet. Den katalanska litteraturen kommer också att sätta sin prägel på programmet under vinjetten "Röster från Katalonien".

Seminarieprogrammet för 2014 presenteras i slutet av maj.

Scenprogram

Förutom seminarierna arrangeras många intressanta program på ett dussintal scener. Några av de scener ni hittar på Bokmässan finns i så kallade temaavdelningar med utställare, samlade kring ett ämne eller tema.
Scenprogrammen ingår i entrébiljetten till utställningen.

Monterprogram

I montrarna pågår massor av spännande aktiviteter hela dagarna. I montrarna arrangeras varje år spännande programpunkter, allt från uppläsningar och intervjuer till tävlingar och direktsändningar i radio. Monterprogrammen ingår i entrébiljetten till utställningen.

Uppdaterad av: Bok & Bibliotek, 2011-11-07

Nyheter

Kontakt:
Bok & Bibliotek i Norden AB
412 94 Göteborg
Besöksadress: Mässans gata 20
E-postadress:
Telefon: 031-708 84 00
Fax: 031-20 91 03

Följ oss även på:

Besök oss på Facebook Besök oss på Twitter Instagram

Hotel service

Hotel service

MeetX

MeetX

Gothia

Gothia

Heaven 23

Heaven 23

Incontro SV

Incontro SV