Program på Bokmässan

Bokmässan erbjuder ett brett utbud av programpunkter – allt från samtal med världsförfattare till artistuppträdanden och aktuell samhällsdebatt. Mässan gästas varje år av fler än 2 000 författare, forskare, journalister, kulturpersonligheter, politiker och många andra som medverkar i programmet.

I slutet av maj presenteras Bokmässans seminarieprogram. Under sommar och tidig höst fyller vi på med scen- och monterprogram.

Seminarier

Bokmässans seminarieprogram innehåller runt 400 seminarier som i samtal och debatter speglar vad som är på gång inom litteratur, kultur, bibliotek, utbildning och samhälle. Torsdag–lördag krävs särskilt seminariekort, söndag ingår seminarierna i entrébiljetten.

Scenprogram

På ett dussintal scener runtom på mässgolvet avhandlas ämnen som hälsa, populärvetenskap, matlagning, serier och skola. Alla scenprogram ingår i entrébiljetten till utställningen. Mer information om scener och temaavdelningar hittar du här.

Monterprogram

I utställarnas montrar pågår massor av spännande aktiviteter hela dagarna. Intervjuer med kända författare, signeringar, uppläsningar, tävlingar och direktsändningar i radio och tv samsas om utrymmet. Monterprogrammen ingår i entrébiljetten till utställningen.

Uppdaterad av: Bok & Bibliotek, 2014-12-04

Nyheter

Kontakt:

Bok & Bibliotek i Norden AB
412 94 Göteborg
Besöksadress: Mässans gata 20
E-postadress:
Telefon: 031-708 84 00
Fax: 031-20 91 03

Följ oss även på:

Jumperfabriken

mat.se

Nordiska Skolledarkongressen

Hotel service

MeetX

Gothia

Heaven 23

Incontro SV