Program Bokmässan

Bokmässan erbjuder ett brett utbud av programpunkter – allt från samtal med världsförfattare till artistuppträdanden. Mässan gästas varje år av fler än 2 000 författare, forskare, journalister och många andra som medverkar i programmet.

På Bokmässan finns det flera olika sorters program som presenteras undan för undan. Seminarieprogrammet presenteras i slutet av maj och under sommar och tidig höst fyller vi på med scen- och monterprogram.

Seminarier

Bokmässans seminarieprogram 2014 innehåller totalt 400 seminarier och närmare 800 medverkande från ett 30-tal länder.

2014 är temat på Bokmässan Brasilien och brasiliansk litteratur vilket genomsyrar seminarieprogrammet. Den katalanska litteraturen sätter sin prägel på programmet under vinjetten "Röster från Katalonien".

Scenprogram

Förutom seminarierna arrangeras många intressanta program på ett dussintal scener. Några av de scener ni hittar på Bokmässan finns i så kallade temaavdelningar med utställare, samlade kring ett ämne eller tema.
Scenprogrammen ingår i entrébiljetten till utställningen.

Monterprogram

I montrarna pågår massor av spännande aktiviteter hela dagarna. I montrarna arrangeras varje år spännande programpunkter, allt från uppläsningar och intervjuer till tävlingar och direktsändningar i radio. Monterprogrammen ingår i entrébiljetten till utställningen.

Uppdaterad av: Bok & Bibliotek, 2014-05-27

Nyheter

Kontakt:

Bok & Bibliotek i Norden AB
412 94 Göteborg
Besöksadress: Mässans gata 20
E-postadress:
Telefon: 031-708 84 00
Fax: 031-20 91 03

Följ oss även på:

Hattie

Jumperfabriken

mat.se

Nordiska Skolledarkongressen

Hotel service

MeetX

Gothia

Heaven 23

Incontro SV