Bokmässans program 2015

Bokmässans fyra dagar är fyllda av aktivitet. Varje år medverkar över 2 000 författare, forskare, serietecknare, politiker, journalister och kulturpersonligheter i debatter och diskussioner om alla tänkbara ämnen.

Nu är Bokmässans seminarieprogram klart. Under sommar och tidig höst fyller vi på med allt som händer på scener och i montrar.

Seminarier

Den ungerska litteraturen i centrum. Särskilt fokus på yttrandefrihet och isländsk litteratur. Där är huvuddragen i Bokmässans seminarieprogram som i år omfattar 388 programpunkter med 780 medverkande från 31 länder.

Seminarieprogrammet 2015

Bläddringsbar version av seminarieprogrammet 2015

Scenprogram

På ett dussintal scener runtom på mässgolvet avhandlas ämnen som hälsa, populärvetenskap, matlagning, serier och skola. Alla scenprogram ingår i entrébiljetten till utställningen. Mer information om scener och temaavdelningar hittar du här.

Monterprogram

I utställarnas montrar pågår massor av spännande aktiviteter hela dagarna. Intervjuer med kända författare, signeringar, uppläsningar, tävlingar och direktsändningar i radio och tv samsas om utrymmet. Monterprogrammen ingår i entrébiljetten till utställningen.

Uppdaterad av: Bok & Bibliotek, 2015-06-02

Nyheter

Kontakt

Följ oss även på:

Barnens bokmässa - Akademibokhandeln

Svensk Bokhandel

Axiell

Forskartorget

Nordiska Skolledarkongressen

Hotel service

MeetX

Gothia

Heaven 23

Incontro SV